Ladda ner QXjuni08 som PDF

Här är lite av innehållet i QX Juni:

Bonde söker man
I höst har vi äntligen chansen att följa en kille på kärleksjakt efter en kille i TV4:s succé “Bonde söker fru”. QX har träffat Sveriges hetaste bögbonde, Peter Gustafson på hans gård utanför Göttröra i Uppland.

Sanndrömmar
Våga satsa på dina drömmar. Många vågar inte bla bla men här får du inspiration. En knuff i ryggen av fem olika männsikor som alla vågade satsa på sin dröm. QX Magda Gad har träffat dom där som vågar…

Next stop Fort Lauderdale
Sommaren är kort. Dollarn är låg. Och i Thailand har du kanske redan varit. Åk till Fort Lauderdale i höst. QX Anders Öhrman har varit i USA:s Venedig och kollat läget.

Svenska Jimmie&Martin gör succé i London
Möbelskaparna Jimmie och Martin har gjort succé i Londons möbelvärld och nu gör dom möbler till Kylies sovrum. QX har pratat med killarna.

Yehonathan är Israels största gayartist
Hunkiga israeliske stjärnan Yehonathan berättar bland annat om hur det är att vara öppen bög i ett väldigt religiöst land och hur han hoppas kunna vara en förebild för sina fans.

Dessutom har vi träffat Oprahs egen kock, tjejerna i Kick som gjort sommarens hit, och Manuela som skrivit en bok om hur det är att växa upp med en pappa som är bög när man själv är flata. ”Köket & en bög” är tillbaka och vi recenserar filmer med Ryan Philippe, Patrick Dempsey och har såklart sett nya Indiana Jones-rullen. Skivor vi lyssnat på den här månaden är Suzzie Tapper, Kate Ryan, EMD och Mraz, för att nämna några.
Dessutom tipsar vi om nya böcker och har tagit reda på vad Jens Lapidus har på nattduksbordet…
Allt detta plus en massa annat.