Ladda ner QX april som PDF

Disco Defenders
Alcazar blev femma i Melodifestivalen och släpper äntligen ett album som den nya konstellationen. För QX berättar dom om nya plattan, första gången de träffade varandra och om de har kontakt med ex-medlemmarna Magnus och Annikafiore.

Snusk, knark, kändishysteri och karaktärer som bygger på verkliga personer.
Kommer du känna igen dig? Magda Gad har träffat Niclas Eriksson som skrivit en roman om Stockholms gayvärld.

Hitta lugnet på Österlen
I Gislöv på Österlen hittade Janne och Peter sitt drömställe. I alla fall blev det drömstället efter
att de renoverat och byggt om det till vad det är idag, Karnelund Krog & Rum.

Rom och homosexuell
Ibland kan ett brev till redaktionen leda till en stor artikel…. Magda Gad har intervjuat en bög och en flata som är romer och homosexuella.

Stefan fixar kläderna till fredagsunderhållningen
Stefan Wåhlberg gör kläderna till Let´s Dance. Och Stjärnor på Is. Och stajlar de tävlandena i Idol. Och har gjort massor av klassiska schlagerkläder. QX träffade honom i hans atlejé på Kungsholmen i Stockholm.

Dessutom bjuder QX aprilnummer på intervjuer med succédebutanten Erik Hassle, flatfavoriterna Moa Svan och Helena Sandberg och bögfavoriten Mike Rowe från Discovery Channels ”Skitiga jobb”. Vi berätar också om hur vi minns Melodifestivalen 2009. Och så blir det recensioner av BWOs, Måns Zelmerlöws, Alcazars, Marit Bergmans och Pet Shop Boys senaste plattor. På bio har vi sett Oscarvinnaren The Reader och succékomedin Dumpa honom och i bokväg har vi läst Tiina Rosenbergs Bögarnas Zarah, om ikonen Zarah Leander.
Och givetvis mycket, mycket mer.
Så ut i vårsolen och plocka ett ex!