Trots kyla och blåst så vallfärdade de som hunnit osa till årets hbt-mingel till Mälarpaviljongen på onsdagskvällen. Traditionsenligt smyglästes QX juninummer samtidigt som Mälarpaviljongen har sin inledande sommarfest. I år var det extra anledning att fira då den magiska paviljongen i år firar 10 och dessutom släppt en egen rosé!
Nära 900 personer hade hunnit OSA innan det definitivt var stopp och nästan alla dessa valde att trotsa de småkyliga vädret.
Först då Robert Fux dök upp med grabbarna Linus och Linus från Stockholm Snipers fotbollslag vågade sig solens strålar fram. Och inte gick de i moln trots Fux ljuvligt dräpande kommentarer om allt och alla.
Festen fortsatte till sent och kvällens höjdpunkt var förutom mingel och smakandet på paviljongens egen rosé, lottdragningen. Lotter för 100 kronor styck såldes till förmån för Regnbågsfonden och riktigt tjusiga priser stod på spel! Lars-Åke Wilhelmsson vann ett års prenumeration på QX! Inte illa! Men snäppet finare var nog ändå diamantarmbandet från Andrea Antonucci och förstapriset som var resa för två med Lufthansas nya premium economy-klass. Vart som helst i världen!
Och – mitt i allt festande – det såldes bra med lotter så Regnbågsfonden kunde fyllas på med 42 200 kronor!



QX juni är i distribution just nu – klicka här för att ladda ner den som PDF