I tio avsnitt, med start från den 23 april klockan 22, kommer vi att kunna följa Jennie på tv. Tillsammans med sex andra tjejer diskuterar hon sex.
– Jag är 21 år och yngst. Vi i panelen har alla väldigt olika erfarenheter. Några har nästan bara haft one-night stands och andra bara relationer.

I en veckas tid spelade de in de tio avsnitten, nio till fem varje dag.
– Det var trevligt! Vi satt och drack vin och pratade sex. Men det kändes lite konstigt också. För jag vet inte så mycket om tjejernas ”vanliga” liv, men jag har koll på vem som gillar att få kuk i röven.

Jennie tycker att kvinnor som har sex med kvinnor får väldigt lite medieutrymme och att medierna för det mesta speglar ”heterosex”. Därför hörde hon av sig till produktionen.
– Det behövs mer information om tjejsex. Och pratas det mer, kanske fler tjejer vågar komma ut. Själv fick jag inte veta så mycket när jag var yngre, jag provade mig fram. Hehe. Det är många som har noll koll. Mammas kompisar, och även mamma, har frågat hur det går till när tjejer har sex med varandra.

Hur kommer det sig att just du fick vara med i både det här programmet och i Ung och bortskämd?
– Jag har lätt för att prata och jag är den jag är. Det lyser igenom. Sen ville de ha med en flata, som inte ser ut som en typisk flata. Det är viktigt att visa att man kan vara det, trots att man inte har rutig skjorta, eller en tjej- eller Pridesymbol tatuerad. Är man lite mer kvinnlig är det skitsvårt att ragga. För alla förutsätter att man gillar män. Det är jobbigt!

Du har visst en crush på Camilla, som också är med i programmet?
– Ja, hon är mitt frikort! Hon är en riktig partyprinsessa och festar som en tjugoåring.

Ta med henne på flatkalas!
– Det är redan planerat och det kanske släpper lös något. Fast det är alltid samma människor och alla är så unga!

På Moxy är det äldre.
– Där är det bara tanter.

Det är ju det som är bra!
– Nej, de ska vara mellan 25 och 35.

Du får starta ett nytt ställe då.
– Ja, och du kan vara entrévärd.

Haha! Toppen!

Vilket är ditt viktigaste budskap i programmet?
– Att homosexualitet inte är äckligt. Det är ingen sjukdom och det borde inte vara skambelagt att prata om det. Det är normalt! Under Prideveckan var det ett äldre par som sa att det var äckligt när jag kysste min flickvän i tunnelbanevagnen. Det borde inte vara äckligare än om jag kysste en kille.

Jennie till höger och Camilla med blont kort hår.