QX kommer framöver att leta upp porrstjärnorna som vi gillar för att snacka lite. Om branschen, om sexet och vem de helst skulle vilja ha sex på film med. Först ut är 91-kiloshunken Marc Dylan, som är en av de stora stjärnorna på
men.com.

Är du gay, bi eller straight?
– Gay.
Singel?
– Jag är lyckligt singel. Jag var ihop med en kille i åtta år, men har varit singel de senaste åren och trivs mycket bra med det.
Var bor du?
– Det är lite svårt att svara på eftersom jag reser större delen av året. Jag har ett hus i Missisippi, men tillbringar halva året på USA:s västkust, och andra halvan på östkusten. Under 2012 kanske jag tillbringade sex veckor totalt i Missisippi.
Vad är din största tillgång som porrskådis?
– Jag vet inte, kanske förmågan att marknadsföra mig själv. Jag har säkert några fysiska attribut som är till min fördel men det är attribut som resten av branschens killar också har.
Vilken av de produktioner du medverkat i är du mest stolt över?
– Helt ärligt har jag aldrig tänkt på det så. Jag gillar att vara en del av branschen och är framgångsrik och lever bra på det. Men när det gäller själva slutprodukten så tänker jag inte på det så mycket. Det är ju bara filmat sex.

Varför började du jobba med porr?
– Jag har velat göra det sedan jag var tonåring. Men jag trodde aldrig att jag skulle göra karriär av det. Jag är uppvuxen i Missisippi och vågade inte komma ut och var obekväm med min sexuella läggning väldigt länge. Jag drömde om att flytta till LA eller San Franscisco där jag kunde vara mig själv, men kom inte till skott för jag ville inte lämna min familj. Jag tyckte det verkade kul att bli porrskådis och kollade på rätt mycket film (skrattar). Första gången jag sökte som 19-åring fick jag chansen att filma, men blev så nervös att jag backade ur. Åtta år senare sökte jag mig till min favoritstudio, Sean Cody och då fick jag möjligheten att åka till San Diego och filma. Men så skadade jag mig så jag kunde inte filma och åkte besviken hem till Missisippi igen. Men så sökte jag till en massa olika bolag, fick napp och idag har jag jobbat med bland annat Falcon, Colt, and Men.Com. Idag tillbringar jag en stor del av tiden i just de städerna jag drömde om och spelar in porr vilket jag trivs väldigt bra med.
Vad är de största för- och nackdelarna med jobbet?
– Fördelarna för mig har varit många och bra. Jag har blivit mer bekväm med vem jag är och har kommit ut ur mitt ”skal”. Jag har träffat massor av fantastiska vänner , varav en bästa polare som också jobbar inom porrindustrin. Om jag ska tala för mig själv så har jag inga nackdelar…. Det betyder inte att det finns nackdelar med jobbet men jag försöker undvika de negativa sidorna av branschen. Det finns droger, alkoholism, oärlighet och disillusionism här precis som inom alla yrken. Det är vad du gör det till.
Vad säger du till de som säger att porr är förnedrande?
– På vissa sätt kanske det stämmer. Om en person använder sin kropp för att tjäna pengar för att de är desperata eller utblottade så kan jag förstå att det är förnedrande för en person och även exploaterande från industrins sida. Men det finns också massor av killar som jobbar med det här som inte har monitära skäl att göra det. De har valt att jobba med det här för att dom gillar det. Jag tror att om en person väljer att gå in i industrin med rätt anledningar så är det inte det minsta förnedrande, snarare motsatsen.
Hur ser du på ditt och branschens ansvar när det gäller hiv?
– Jag har inte varit ett helgon varken på film eller utanför, och gjort en del dumma grejer så jag har haft tur som är hiv-negativ. Jag har gjort två bareback-videos och jag får ofta frågan om jag ångrar det. Jag ångrar det inte, och skäms inte för det. Men det var dumt att göra det för att det var de första jobb jag gjorde, och jag gick med på det för att jag ville in i branschen. Det diskuteras mycket kring barebackporr i branschen. Det är inte en svart eller vit fråga, och jag känner knappt nån som kan säga att dom kör hundra procent säkert, och jag känner knappt någon som kör hundra procent oskyddat heller. En del studios testar skådisarna var 30:e dag, en del oftare och en del tillåter att man testar sig hemma och bara meddelar resultatet. Alla har olika sätt att hantera detta och jag jobbar med studios som tar hiv-prevention på allvar. Men man kan heller inte lägga all skuld på porrmakarna när det gäller kondomanvändning. Jag tror de flesta förstår att man ska ha säkert sex idag och har man oskyddat sex så tror jag inte att anledningen till att man har det beror på att dom sett det på porrfilm.

Vilka porrskådisar skulle du vilja jobba med?
– 
Hmm, det finns ju så många! Men boka gärna in mig med någon av Sean Codys-modeller. Eller varför inte alla på en gång?
Har du någonsin haft sex med en motspelare efter att ni filmat?
– Absolut! Rätt många för den delen också. Jag var till och med med om en orgie efter att vi slutat filma.
Vad går du igång på för killar?
– Söta sportiga collegekillar är min grej.
Hur skulle du ranka dig själv på sex på en skala från ett till tio?
– Det beror på vem jag är med. Men när allt stämmer så skulle jag säga tio.
Har du haft sex med en svensk kille?
– Ja, det har jag!
Har du varit i Sverige?
– Nej.
Vem är världens sexigaste man?
– Tack och lov finns det alldeles för många för att jag ens ska behöva välja.
Dina mått?
– 177 cm, 91 kg.
Om ett fan vill kontakta dig, hur ska man göra då?
– Via min hemsida hemsida
Vad gör du på fritiden?
– Jag är ganska tråkig (skrattar). Jag gillar inte att gå ut på klubbar och barer, och tillbringar mesta delen av min lediga tid på gymmet, ett par timmar om dagen. Och så träffar jag min familj och kollar upp hur jag ska förvalta mina pengar. Jag läser mycket om finansindustrin och aktiemarknaden, i tidningar, på nätet och i böcker. Jag älskar det. Jag köpte mina första aktier när jag var 17 år och har alltid haft ett intresse av finanser och investeringar. Ocjh så älskar jag mat och besöka nya restauranger i varje ny stad jag besöker. Jag twittrar mer om mat än om porr.

Dagens Fråga

Vilken är den bästa musikalen enligt dig?

  • 34%
  • 16%
  • 11%
  • 3%
  • 30%
  • 7%