Om det är Anton och Kajsa eller Snipers dam och herrlag, rugbygrabbarna i Berskerkers eller Malmös egna Devilants som är orsaken vet vi inte riktigt. Troligen är det en kombination, och till det adderat Ishockey VM i Stockholm och OS i London!
Men idrott är hett i gayvärlden. Så hett att två av landets mest populära gayklubbar har just Sport som tema i helgen.
Först ut är Queer i Göteborg. Månadsklubben som styrs med glädjefylld järnhand av Henkan och Fia har till sin fest fått David Lindgren att uppträda. Och gissa om han kommer att ”Shout it Out”! Dj för kvällen är Roham Da Mirz.




Kolingsborgs lördagsklubb Garage, numera utökad med Zipper, tar på lördag över hela huset när man sätter sporten, eller i alla fall sportkläderna, i fokus.
Dessutom är det björnbar högst upp, det är The Meat Market med Alexi Carpentieri (Mr Leather Europe) som värd och Wiktor Sjövall Djandes back to back med Pamela. Gunga loss eller Gunga Din alltså!
I Panormabaren är det Makkan och på stora golvet spelar Jonas Lindevik med Bernhard. Dascot är öppet som sig bör, varmt, trångt och svettigt med JJ och Tobbe Nyman som spelar ihop.
Om man skall tolka budskapet rätt så är det nog klokt att ha idrottskläderna med ombyte på det här kalaset!


För de som vill kombinera party-sport med riktig dito kan vi rekommendera fotbollsmatchen mellan Stockholm Snipers och Stockholm BK på Åkeshov BP fredag kväll 20.00. På söndag är det träning med Stockholm Berserkers rugbygrabbar på Årstafältet och på söndag kväll är det öppet på Side Track för deras Sportbars-satsning!