Idag släpps Stockholm Prides officiella låt Du följer väl med? digitalt. Singeln är en specialmixad Prideversion av Emil ”SoundFactory” Hellman och vid micken står Lena Philipsson. QX kan dessutom berätta att Lena Philipsson kommer att framföra Du följer väl med? och ytterligare några låtar på Paradgalan den 4 augusti i Pride Park, Tantolunden.

Det blir Lenas första Pridespelning sedan den klassiska avslutningen av Schlagerkvällen 2008 då Lena toppade Edward af Silléns magiska Schlagerpride med Det gör ont, Kärleken är evig och Dansa i neon.
– Det ska bli kul att återigen få möjlighet att spela inför denna fantastiskt extatiska publik. Och jag tycker självklart att det är kul att Stockholm Pride gillar min nya låt så mycket att de vill ha den som årets Pridelåt, säger Lena Philipsson.

Pride går idag också ut med att Balettakademien, för första gången tar fram en officiell dans till årets Pridelåt. Det är Malin Wiskari och Cissila Adeyemi som har gjort koreografin och genom en instruktionsvideo på nätet, flyers, bilder, happenings och workshops ska dansen spridas under Stockholm Pride. Lagom till Paraden och Paradgalan kommer Pridepubliken kunna göra dansen till Du följer väl med? tillsammans.

Du följer väl med? (SoundFactory Pride Mix) släpps digitalt idag – och kommer att släppas i en limiterad fysisk upplaga endast tillgänglig att köpa på
Stockholm Pride.