Svettigt & hett – King Kong är redo för Pride

Hur satsar ni under Pride?
– Vi kör fullt ut under Pride! King Kong kör hela lokalen öppen onsdag, fredag och lördag i sann KK-stil. Det blir inte en specifik tjejkväll på nån av dagarna, men öppet för alla varje dag. Och så klart gratis inträde på onsdagen som vanligt! Sen har vi en dagfest vid poolen på Josefina båda fredag och söndag. 15-23 på fredagen så man hinner in till klubbarna vid öppning, och 15-01 på söndagen så man kan klämma ut dom sista dancemovsen innan man lägger Pride bakom sig för denna gången.
Poolen är öppen och skulle det regna så är det plats till över 1000 personer utomhus under tak så festen kan fortsätta. och självklart är det fri entré båda dagarna på Josefina!

King Kong kommer locka storpublik under Pride, gör ni nåt extra för att bemöta invasionen?
– Vi jobbar alltid hårt för att det ska gå snabbt att få folk in och att det ska gå snabbt i baren. Vi sätter in ytterligare personal under Pride och kollar stadigt efter sätt att effektivisera strömmen av underbara gäster.

Ni kör extraöppet alla dagar utom torsdag, varför just hoppa torsdagar?
– Torsdag har aldrig varit en regulär dag på King Kong. Sen så finns det så många andra bra fester att ha roligt på under torsdagen, så då känner vi att vi tar en break där och laddar inför fredagen.

Ni kör som sagt även en dagsklubb på Josefinas, hur kommer det sig och vad kommer hända där?
– Ja varför inte! Det är ju ett underbart ställe med fantastisk utsikt, sköna sittgrupper och solsängar vid poolen, som så klart kommer vara öppen, och en riktig bra meny!
Staffan Lindberg och Jonas Lindevik står i Dj-båset på fredagen medan Per QX och Staffan kör på söndagen. Sen har vi fått en gäst-DJ ”all the way from LA” som vi har jobbat med flera gångar tidigare: Ryan Kenney Han kommer att hoppa in båda dagarna.

Ni har blivit kända för kul teman i barer och på personal, kör ni nåt tema under Pride?
– Hehe tackar! Vi kör lite ”Slutty King Kong”-tema under onsdagen och fredagen, och avsluter veckan med ett riktigt ”Beach”-tema på lördagen. Svettigt och hett!

Nåt annat du vill tipsa om?
– Ja, njut dagarna på Mälarpaviljongen och förfesta på Torget, Side Track och Secret Garden så man inte missar nåt! Sen kommer Candy ha öppet ondag, torsdag, fredag och avsluta på lördagen med ett ett fabulöst Pride Closing Party på Le Bon Palais….med extra utebar ända fram till 05 för oss törstiga.