Wonk rivstartade Prideveckan tillsammans med DuoRAW och WonkRAWnight Pride edition på invigningsonsdagen. DuoRAW var kvällens värdar tillsammans med porrstjärnorna Letterio och Toffic och superstar DJ i källaren var Phil Romano tillsammans med Micke Hi och på ovanvåningen huserade Wonks egna dragstjärna Electra Moulin i DJ båset. Porträttfotografen John Paul Bichard och Fräulein Fauke var på plats och fotograferade alla gäster. Kändisbagaren Mattias Kristiansson serverade kukkaka efter tvåslaget.

På torsdagen gästade Pearl från RuPauls Dragrace och Elecktra från Cabaret Moulin, Admira Thunderpussy och Reine Tapper. Daniel Olsson och DeeJay Jonny från Wonk Malmö stod för musiken.
Under fredagen var det uppvärmning till EuroGames med sportkväll och Anton Hysén var värd. Dj Alexio (Berlin) och Kenny Solomons stod för musiken.

Och så avslutades veckan på lördagen då WONK drog till Kristall och körde sin stora avslutningsfest. På scen stod årets ESC-bidrag från Israel, Nadav Guedj som framförde sin hit Golden Boy. Musiken stod Daniel Olsson, Carl Durelius och Fagmaster Blix för på tre golv. Admira Thunderpussy var självklart kvällens värdinna.

Onsdag!

Torsdag!

Fredag!

Lördag!