Lunchtid dagen efter är det dags att ta sig ur sängen efter en het natt på dansgolvet. Denna dag är vi ute på öppet hav hela dagen och Atlantis har ett späckat schema med aktiviteter för dem som inte enbart känner för att slappa. Efter en sen frukost på däck glider vi ner i var sin solstol, beställer in paraplydrinkar och låter oss smekas av solen. Att vi omges av ett hav av vackra män gör knappast saken sämre.

Plötsligt avbryts discomusiken av en falsettstämma på bruten tyska. En transa som går under namnet Heidi Klum annonserar att det är dags för eftermiddagens pool-jippo, ”Atlantis Project Runway” där tre team tävlar om att skapa en outfit av lakan och några udda tillbehör. Resultatet presenteras efter en kvart för juryn, som är snabb att avlämna bitchiga kommentarer innan en värdig segrare koras. Publiken fullkomligen älskar detta spektakel och skratten exploderar över Östersjön.

För dem som inte orkat ligga i solen finns det även eftermiddagsbingo med transan Joan Crawford, en look-alike av det sedan länge försvunna originalet – dessutom en mästarinna på att skapa stämning och skratt. Känner du för att göra av med snuskigt mycket pengar arrangeras även en konstauktion med verk av bl a Picasso, Miró och Dali. Vi väljer dock en snabb runda på gymmet i stället och spanar in ännu fler snygga grabbar.. var kommer alla ifrån!?

Det har nu blivit måndag eftermiddag och vi kryssar mot Tallinn på ett lugnt hav av med gassande sol. Partystämningen är redan hög och folk börjar strömma upp till eftermiddagens stora händelse, poolpartyt ”DogTag T-Dance”. Alla partydjuren och soldyrkarna med sina designerglasögon, tvättbrädor och bländvita leenden låter höfterna röra sig vant i takt till tung housemusik som strömmar ur de gigantiska högtalarna. Det är trångt på golvet och många nöjer sig med att beskåda spektaklet. Det pratas och planeras om kvällens stora party som har temat ”Conquest”, dvs vikingar och erövrare i Atlantis tappning. Det blir nya kostymer som ska plockas fram ur resegarderoben och allt ska stylas till.

POOLPARTY

KIT KAT PARTY


Första dagen på Östersjön

Ett skepp kommer lastat…


Boy Bar XL i QX GayMap