Strandhugget i Tallinn var uppskattat för våra långväga gäster ombord och de fann den medeltida stadskärnan väldigt exotisk. Svenskar som kanske har gjort mer än en partyresa till Tallinn vet att det är en vacker gammal stad med en intressant historia och jag rekommenderar en guidad tur av stad och omgivningar.

Tisdagkvällens temapartyn ”Conquest – Viking and Kings” ledde säkert till en hel del erövringar under kvällen. Hade vi lika många heta vikingar i Sverige som ombord skulle vi garanterat ha ett mycket vildare nattliv. ”Classic Disco T-Dance” är temat på eftermiddagens party och lockar fram så mycket glada minnen och outfits som ger oss det bästa förutsättningarna för ett lyckat dansparty. I färgsprakande kreationer a la Studio 54 slöt alla danssugna upp vid poolen där de bara överkropparna badade i solens värmande puls. De stora perukerna vajjade i vinden och de hysteriska glasögonen lockade till skratt samtidigt som antalet damer ombord ökade oförklarligt…

Underhållningen ombord som består av allt från sång och dansnummer från gamla Brodwayshower, hypnotisörshow till några av världens bästa gay komiker som t ex ”the fat manBruce Vilanch. Han en av de mest anlitade manusförfattarna till bl a Oscars-galorna och har bl a skrivit många av Bette Midlers-nummer. Han berättade om sitt liv och karriär med många anektoter bl a höra några okända ”Sophie Tucker jokes” som Bette Midler aldrig framfört.

THE CONQUER PARTY



DISCO PARTY

Fullsatt vid poolen i gassande sol Första dagen på Östersjön Ett skepp kommer lastat…


Boy Bar XL i QX GayMap