Det är inte alltid lätt att hitta rätt boende. Det fick det amerikanska paret Logan Pierce och Mikaela DiGiulio bittert erfara när de hyrde in sig i en lägenhet i Colorado Springs i USA. När det gifta paret var ute passade deras hyresvärd nämligen på att ta sig in i deras lägenhet för att ha sex.

Detta uppdagades efter att paret anat att något inte stod rätt till och därför satte upp kameror i smyg som kunde filma lägenheten när dom inte var hemma. Och mycket riktigt, hyresvärden Carlos Quijada gick in i lägenheten i sällskap med en annan man. Logan fick en notifikation om att ljud spelades in av kamerorna, och när han sedan tittade vad som hände i lägenheten blev han minst sagt överraskad.

Videon visade Carlos Quijada med manligt sällskap i Logan och Mikaelas sovrum. Männen tar av sig byxorna, intar sängen och sedan följde sex minuters oral- och analsex. När allt är över torkar sedan Quijadas partner av sig på en av Mikaelas klänningar (som burits av Mikaela under parets bröllopsceremoni), och Quijada använder ett annat plagg från parets smutstvätt till att torka bort glidmedel som hamnat på täcket.

Efter detta flyttade Logan och Mikaela ut ur sin 1100 dollar dyra lägenhet och lämnade det inspelade materialet till Colorado Springs-polisen. Quijada greps och fälldes för olaga intrång och obscent uppträdande. Han sitter nu inne i två år för sitt lilla sexäventyr.