Julian Boom, 44, och Fleur Pieretes, 44, ville stå upp för hbtq-rättigheter genom att gifta sig – om och om igen. Initiativet skapade internationella rubriker och flera av parets vigslar har hamnat på tidningsframsidor, skriver Pink News.

Men efter en kort tids sjukdom har Julian nu gått bort i cancer. På Fleurs Facebook sörjer hon sin partner, och tackar alla som följt deras kärlekshistoria.

– Imorgon klockan 11 kommer min vackra Julia, mitt livs kärlek, att kremeras. I en liten by i Frankrike, i samma by som hon för bara två månader sen ”kände sig en aning yr”. I samma by som våra liv förändrades för alltid.

– Jag vet att våra vänner förstår varför jag måste göra det här ensam. Imorgon, klockan 11 hoppas jag att ni tänker på henne och önskar henne en säker resa. Själv kommer jag lyssna på låten som alltid påminde henne om mig, skriver hon och delar låten The first time ever I saw your face av George Michael.

– Första gången jag såg henne var det som att någon tände lyset. Nu finns det bara mörker, tystnad och förkrossande ensamhet.

Paret hann gifta sig i fyra länder, USA, Belgien, Frankrike och Holland.

I ett tidigare inlägg som Fleur delade när diagnosen var ett faktum strax innan jul säger hon att de båda var tacksamma att de inte vetat om Julians cancer, som läkaren beräknade började växa för tio år sedan. På det sättet kunde de njuta av tiden tillsammans.

– Jag har alltid trott att livet har en mening nu känns allt slumpmässigt.