Det är aldrig för sent att förverkliga en dröm. I alla fall inte om drömmen är att bli porrskådis.

83-åriga Norm Self håller privat på med tantrasex på en avancerad nivå och beskriver sig själv som ”en förmedlare av den erotiska läran”. Vilket han har brunnit för sedan tonåren.

– Jag växte upp i en religiös familj och var en duktig pojke. Så jag minns tydligt när jag onanerade för första gången som 12-åring, det var som att porten till himmelriket öppnade sig! Gode Gud, säger Norm till The Huffington Post.

Har ett bättre sexliv än någonsin

Syftet med medverkan i filmen säger Norm var att krossa normer om seniorers sexliv.

– Det är sorgligt och destruktivt att samhället ser på oss äldre människor som asexuella varelser. Jag kan helt ärligt säga att mitt sexliv är bättre än någonsin. Men det är inte för att jag blir äldre utan för att jag blir visare.

Vidare berättar han att han föredrar att ha sex med män när det kommer till ”egen njutning”. Men i filmen har han en solo-onaniroll.

– Jag hade turen att få spela in scenen i en lantlig miljö, omgiven av ett team med kärleksfulla, kompetenta och stöttande bröder. Alla med målet att förmedla läran om den läkande kraften av njutning. Det var mycket angenämt.

I videon spelar också de väletablerade porr-skådisarna Blake Mitchell och Joey Mills. Filmen heter Blessing of the Elder och finns tillgänglig på gayporr-sidan Himeros.