Äntligen ett par som har ett intressant svar på frågan ”hur träffades ni?”.

Ruggerdi Freddi eller som han heter i sina filmer ”Carlo Maso” träffade fästmannen Gustavo Leguizamon för tolv år sedan på ett produktionsbolag för gayporr.

Ruggerdi, som idag är mattelärare, var den stora stjärnan på bolaget och Gustavo var nykomlingen. I en intervju med Pink News berättar han om första mötet, som var en aning kyligt.

– Jag var bolagets största stjärna och när jag presenterade mig till nyvärvade Gustavo förväntade jag mig att han skulle veta vem jag var. Men han låtsades som att han inte gjorde det, vilket gjorde mig upprörd, arg och förälskad, säger han till Pink News och fortsätter:

– Jag pratade med producenten och bad om att få göra en scen med honom. Kvällen innan vi skulle spela in vår första scen ihop hade vi sex och blev kära.

Paret gifte sig i lördags i ett klassisk italienskt bröllop i Rom iklädda svart smoking, och bevisar därmed att det kan säga klick lite var som helst.

– Det var ingen som trodde på vår kärlek. En kärlekshistoria som börjar inom porrindustrin förväntas ha en livslängd på tre dagar. Men här är vi, tolv år senare.

Se c’è l’amore tutto è possibile #amore #love #tiamo

A post shared by Gustavo Leguizamon (@gustavoleguizamonreal) on