Queen Elizabeths brylling, Lord Ivar Mountbatten var länge gift med Penny Mountbatten och tillsammans har de tre döttrar.

2010 skilde sig paret och sex år senare bestämde sig Mountbatten för att gå ut och berätta om sin sexualitet och att han hade förälskat sig i flygvärden James Coyle, rapporterar brittiska Metro.

I en intervju med The Mail från 2016 berättar Mountbatten att exfrun Penny var medveten om att han hade ett intresse för män innan de gifte sig, och att han då såg sig själv som bisexuell.

Lord Ivar Mountbatten med exfrun Penny och deras gemensamma döttrar.

Genom skilsmässan och in i den nya kärleken var exfrun mycket förstående. Hon kommer till och med att leda honom ner till altaret där fästmannen väntar på bröllopet i Devon senare i sommar.

Enligt People Magazine kommer ceremonin endast vara för den allra närmsta familjen, men till festen blir det 120 personer och förhoppningsvis hela tjocka släkten.

– Det kommer att finnas massa härlig mat och bra musik. Men vi kommer inte ha två män i frack på toppen av en bröllopstårta, vi bjuder nog på ost istället för tårta.

Ännu har inte kungahuset kommenterat bröllopet men i en intervju med The Daily Mail berättar Mountbatten att de är positiva.

– Alla avgudar James, säger han.

Lord Ivar Mountbatten högst upp till vänster.