Hur får man sin tweet att gå viral? För Fredy Alanis från Chicago räckte det med att vara ärlig. Sexolyckan, som inträffade för sju månader sedan, gick viral när han slutligen postade inlägget på Twitter förra helgen.

”Ursäkta den dåliga vinkeln men kom ihåg när jag sög av en penis i hulkstorlek och hamnade på akuten. LMFAO glöm aldrig”.

Det var efter en Grindr-dejt som Fredy kände sig öm i bröstet, men han tänkte inte mer på det.

– Det gjorde inte så ont. Jag tänkte att jag bara var lite öm efter det vi hade gjort. Men när jag vaknade morgonen efter var smärtan mycket kraftigare och jag stod framåtböjd gråtandes, säger Fredy till Them.

Han åkte in till akuten där det visade sig att han fått luftvägsbråck. Men han valde att till en början inte berätta för läkarna att tillståndet orsakats av en 25 centimeter lång jättepenis.

– Det var min mamma som tog med mig till akuten så jag sa att jag haft en våldsam hosta kvällen innan. Men jag visste att jag skulle behöva berätta för läkarna till slut, så att jag fick rätt vård.

Han fick stanna kvar på sjukhuset i tre dagar. När han väl valde att dela med sig av sin sjukhusberättelse möttes han dels av homofobiska kommentarer. Men framför allt hyllas han som ”legend” och ”hjälte”.