På söndag firar vi Fars Dag i Sverige. Klart att farsan ska ha sin egen dag och hyllas! Här tipsar vi om fem presenter som gör dig till fars favorit!

1. Glenfiddich Tasting Collection
…består av tre tjugocentilitersflaskor i åldrarna 12, 15 och 18 år. Grym för den som vill ha en egen liten virre-provning av Skottlands bästa whiskey.  Glefiddich Destillery grundades 1887 och står idag för omkring 15 procent av all single malt som säljs.
Artikelnr. 477-04,  399 kronor

2. Delicatokalendern
…får far att fylla på kaloridepåerna fram till jul. Delicatos nya adventskalender innehåller klassiska godbitar från Delicato i minivarianter: 6 Punschrullar, 8 Delicacatoboll apelsin & 10 Delicatobollar. Kalendern finns i mataffärer i hela landet.
149 kr.

3. Magnogrip
…är ett magnetiskt armband som håller dina spikar, skruvar och annat när far skickar och bygger. Många av oss har alltid sagt att man saknar en tredje arm att hålla spikarna som snart ska användas: Nu har vi det.
Finns på coolstuff.se 179 kr

4. Exuviance trio
Är far fager nog? Lagom till jul har hudvårdsexperterna på Exuviance satt ihop ett paket bestående av Deep Hydration Treatment (fyller på hyns naturliga fuktreserv och ger elasticitet), Skinrise Bionic Tonic (”pads” indränkta i bland annat grönt te som ger strålande och len hud) & Triple Microdermabrasion (eliminerar smuts och olja från porerna och minskar mörka fläckar och tecken på åldrande).
Alla tre för 899 kr (ord.pris 1397 kr)