Alla i Hollywood ska tydligen ha hakat på den nya trenden Penis Facial. I ett klipp från när Sandra Bullock var med i Ellen DeGeneres berättar hon om vad det är och hur proceduren går till, och det är inte lika intressant som namnet direkt.

Penis Facial är den senaste trenden inom skönhet och är kort och gott en ansiktsbehandling. På vanligt språk heter behandlingen EGF Facial, där EGF står för Epidermal Growth Factor.
Hur blev det Penis Facial undrat ni nu?
Jo för att det finns något som kallas EGF serum, gjort från klonade celler från ”odlade” manliga förhudar. Det i sig låter helt sjukt och därför blev det det mindre sjuka namnet Penis Facial. Så rent krasst får man ingen penis eller riktig penis i ansiktet, säger Louise, en av de som utför behandlingen. What a shame!

Behandlingen tar cirka en timme med rengöring, kemisk peeling, elektrisk mask, medans serumet appliceras med något typ av instrument.

Behandlingen har dock fått massa kritik eftersom EGF serum är till för personer som har missbildningar eller problem med sin förhud, men nu används till rika Hollywoodstjärnor.