I en tråd på forumet Reddit har det lyfts och diskuteras vilka profilbeskrivningar som är de mest avtändande på dejtingappar. Det är såklart enkelt att enbart döma via profilbilden, men det verkar också som om många faktiskt läser beskrivningen som man har på Tinder, Grindr, Scruff eller andra dejtingappar.

Därför har flera killar valt att nämna några som de tycker är allra mest avtändande och skrivit egna kommentarer om hur de personerna oftast brukar vara.

”Jag vill ha kärlek – inte bara sex, utan någon att dela minnen med och att spendera hela mitt liv med”
Kommentar: När man sedan skickar ett meddelanden till personer med sånna här beskrivningar brukar de alltid svara med att de bara vill ligga. Snacka om dubbla budskap

”Respektera mina preferenser”
Kommentar: Detta är enbart en fras som döljer att du egentligen har fula värderingar. Du är en del av problemet om du gör såhär. Du kan försöka rättfärdiga det så mycket du vill.

”Ingen bild, inget svar”
Kommentar: Det roligaste är när personer som inte ens visar ansiktet skriver det här. Ingen kommer skriva till ditt bara bröst eller en bild på havet som du har som bild. Skärp dig.

”Tar bort kontot snart”
Kommentar: En i mitt flöde har haft den här i 18 månader nu.

”Alla chattar är borta”
Kommentar: Vad betyder det ens och varför skriver man det? Vad ska man som motpart ens reagera på?

”Endast killar med klass”
Kommentar: ”Klass” är ytterst subjektivt men visst…

”Lite blyg! Skriv till mig”
Kommentar: Detta verkar vara en väldigt vanlig kommentar på Tinder och ofta har personerna samma personlighetsdrag 1) de kan inte föra en konversation 2) har absolut 0 intresse av att mötas. De använder nog bara appen för att få bekräftelse. Sveper alltid vänster för att spara både tid och kraft.