Under singelminglet för killar som gillar killar lottades tre middagsdejter ut. Den första vann en kille som själv fick bestämma vem han skulle ta med sig. Den andra lottades ut till två främmande människor på plats, och den tredje gick efter ”äktenskapstycke”. Kvällens singelvärd, schlagerstjärnan Mathias Holmgren gick då runt och observerade alla deltagare för att sedan handplocka två personer som han tyckte passade ihop. Mathias val föll på Stefan och Daniel.

Daniel

Hej Daniel, vad tänkte du när du blev utvald till dejten?

– När Mathias nämnde att han hade gått runt på eventet och kollat på vilka som eventuellt skulle passa ihop tyckte jag det var en kul idé. Helt plötsligt ropade han mitt namn och jag började skratta, jag blev lite fnittrig och glad.

Vad var ditt första intryck av Stefan som du skulle på middagsdejt med?

– Mitt första intryck av Stefan var att han var en blyg kille men samtidigt väldigt snäll och seriös. Dessutom tyckte jag att han hade ett charmigt leende.

Ni sågs och åt middag i söndags. Hur var stämningen?

– Middagen vi hade i söndags var väldigt trevlig. Vi satt på Patricia i tre timmar och lärde känna varandra lite mer. Tystnad uppstod ibland av lite nervositet men det var faktiskt helt okej med lite andningspauser. Jag tenderar att prata en hel del, haha.

Sa det klick?

– Klick och klick, det är en svår fråga men vi har bestämt oss för att ta en promenad inne i stan inom en snar framtid i alla fall.

Torsdag den 14 november är det dags för alla tjejer som gillar tjejer att singelmingla på Patricia. Läs mer om eventet här!