Jason Derulo

När popstjärnan Jason Derulo delade en semesterbild från Haiti rullade gillningarna in och i kommentarsfältet riktades uppmärksamheten mot Derulos tighta badbyxor och en viss skugga.

”Vilket djur har du i badbyxorna?” undrade en följare och stjärnans svar blev ”en anakonda”.

Ricky Martin

När Ricky Martin klädde upp sig i sin tjusigaste Dior-kostym passade han på att visa upp sin outfit på Instastories.

Kameran glider ner för att visa upp kostymen och när skrevet hamnar i fokus tar stjärnan ett stadigt grepp om lille-Ricky.

Liam Payne

One Direction-Liam delade en bild på sin Instastory som snabbt togs bort. På bilden syns han ligga avklädd under ett lakan och handen har han greppat kring något.

Fans spekulerar i att det kan röra sig om ett rör med Pringles-chips medan andra menar att det är något helt annat.

Diplo

Diplo, en världskänd musikproducent och DJ, var Summerburst stora dragplåster 2018 då han spelade för ett proppfullt Stockholm stadion. På Instragram delar han gärna utmanande bilder, och i somras under ett besök på Ibiza var han vanan trogen.

”Jag har varit runt hela Guds gröna planet, och inget gör mig mer upphetsad än den råa skönheten i naturen” skrev han under bilden som senare anmäldes som stötande innehåll och raderades.

En av de som hann lämna en kommentar var flatikonen Ruby Rose. ”Det här är anledningen till att jag inte längre kramar dig”.

Diplo

Steve Whitehurst

Brittiska Steve Whitehurst skapade rubriker efter att han gick ut och berättade om sin upplevelse från en shoppingtur.

Enligt Whitehurst ska butikspersonal ha anklagat honom för att ha snattat kläder som han pulat ner i byxorna. Det hela ska ha slutat i att han drog ner byxorna för att visa vad bulan bestod av.

Steve Whitehurst