Se när Johnny och Julle överraskades av prästen Johan med ett vigseltal där han fått med titlarna till alla Mello-vinnarna genom tiderna.

Hur kom det sig att prästen överraskade med detta?
– Vi träffades genom Mello då Julle var nyinflyttad till Stockholm 2012 och ville ha någon att kolla på det med. En gemensam vän tipsade Julle om att kontakta Johnny varpå vi började prata om vår kärlek till tävlingen. Efter det har varje vår ägnats åt Mello, andra nationella finaler och såklart ESC, vi har även textrader från ”Vågar du, vågar jag” i våra förlovningsringar. Det berättade vi för Johan, vår präst, och han tog tydligen fasta på det ordentligt. Chocken när han körde igång var nästan tillräcklig för att vi skulle glömma varför vi var där.

Vem av er är störst Mello-fan?

– Johnny hävdar bestämt att det är Julle, medan Julle menar att det är lika men att han har bättre koll på detaljer och fakta kring festivalen.

Vilken vinnare är er favorit?

– För Julle är det Stad i ljus, som var en av psalmerna under bröllopet, och för Johnny Euphoria.

Vi måste ju fråga: Åkte ni till Las Vegas eller Waterloo på bröllopsresa?

– Faktum är att vi inte har kommit iväg på vår bröllopsresa än utan den blir nästa år, men då varken till USA eller Belgien utan till Japan. Vi får se när det blir en Mello-vinnare som sjunger om det, om inte Danny försöker igen med en uppföljare till hans gamla låt Tokyo.

Och vi hoppas att ingen av er sagt Undo eller I Can´t Go On sedan denna film gjordes: Är ni fortfarande lyckligt gifta?
-Vi är fortfarande lyckligt gifta och hoppas även bli hussar till två katter under 2020.