Den brittiska hbtq-tidningen Pink News rapporterar om ett udda problem som en flickvän till en homofob tvingas utstå. Den 24-årige pojkvännen vägrar att tvätta sitt könsorgan och torka sig efter toalettbesök eftersom han tycker att det är ”gay”.

– Han säger att han aldrig rör sig själv i det området eftersom det är ”gay” och därför kan han inte tvätta könsorganet utan låter det bara bli blött i duschen. Förutom det här är hans hygien okej.

Vidare förklarar hon att pojkvännen har låtit installera en bidé för att undvika att behöva röra sig själv efter ett toalettbesök.

Flickvännen, som säger sig ha svårt att förstå resonemanget, har bett om råd på forumet Reddit och hennes tråd blev mycket uppmärksammad men har nu stängts ner av moderatorer.

– Han påstår att all kontakt som en man har med ett manligt anus eller könsorgan faller inom en ”gay sfär”. Jag har sagt till honom att det inte stämmer när det gäller ens egen kropp. Det är inte gay att ta hand om sig själv, gay är när man inkluderar andra personer.