Den New York-baserade konstnären och fotografen Benjamin Fredrickson snubblade över wedgies för bara ett par månader sedan. I en intervju med tidningen Out förklarar han hur fascinationen tog fart.

– Jag hade fascinerats av den manliga formen och framför allt den manliga rumpan i många år. Nyligen var jag intresserad av att leka med olika tyger och texturer mot hud. Under en plåtning så råkade tyget åka upp i rumpan på modellen vilket skapade en wedgie. Jag bad modellen att dra ännu mer i tyget som smekte hans rumpa på ett sätt jag tyckte var väldigt erotiskt. Jag visste direkt att jag ville utforska det här vidare, säger han till Out.

Sedan december 2019 har han därför spenderat sin tid med att fotografera olika typer av wedgies på modeller, och responsen har varit enorm.

– Wedgies är en fetisch som passar alla, de allra flesta använder underkläder. Jag tycker att många andra fetischer är svåra att börja med av ekonomiska skäl, som att behöva köpa latex och läder vilket kostar mycket pengar. Wedgies finns tillgängligt för alla som bär underkläder.

Fredrickson har också fascinerats av det globala wedgie-communityt som han nu introducerats för. Han beskriver wedgie-rörelsen som mycket ”stöttande” av hans arbete. Drömmen nu är att kunna arbeta som en wedgie-konstnär på heltid, och det verkar lovande.

– Jag började att fotografera vänner och modeller som jag tidigare har arbetat med. Men nu har det kommit en rusning av nya entusiaster och nyfikna personer, så jag är fullbokad med jobb och hoppas att det fortsätter så.

Se fler av Benjamin Fredricksons bilder på hans Instagram (OBS! inte lämpligt för känsliga läsare).