New York pekas ut som USA:s epicentrum för det nya viruset covid-19 och dagens siffror visar att landet har flest bekräftade coronasjuka i världen. I New York sitter folk i hemmakarantär för att sakta ner smittspridningen och gatorna ekar tomma.

Mitt i den apokalyptiska stämningen ställde Mitch och Brian till med ett karantän-bröllop i sin etta på Manhattan. Vigseln hade endast plats för två gäster som stod två meter ifrån varandra, rapporterar Pink News.

– Vi kände att det var smart att påskynda giftermålet så att jag kunde läggas till på Brians sjukförsäkring, ifall det kommer behövas. Så i torsdags bröt vi mot isoleringen och tog oss ner till stadshuset för att få vår hindersprövning.

En av Brians kollegor var vigselförrättare och höll i ceremonin.

– Vår etta är knappast drömlokalen, men det kändes rätt och det var härligt att känna stödet från de som kunde närvara. Vi ser fram emot att fira med alla när vi tillåts gå ut igen, säger Mitch till Pink News.

På Twitter har Brian delat bilder på paret med deras äktenskapslicens och på Just married-skylten som de satte fast på brandstegen utanför deras lägenhet.

”Det var ett lopp ner till stadshuset, men vi vann med en hårsmån. Jag älskar den här mannen så, så, så mycket. Njut av sjukförsäkringen Mitch!