Brittiska bögfesten SBN (stark, bollock naked) håller vanligtvis hov i en lokal i Vauxhall, i södra London. Men när alla offentliga platser nu tvingas stänga eller lever med hårda restriktioner i Storbritannien satte SBN sin plan i verket med klubbmotorn Jamie HP i spetsen, och gjorde en onlinefest.

3000 anslöt sig under kvällen, vilket är fem gånger så många som vanligtvis brukar närvara fysiskt på festerna. Som vanligt var det dj:s och så kallade ”live shows” där folk hade sex med varandra. Skillnaden var bara att det nu var online och med par som hade isolerat sig ihop.
– Två par ”uppträdde”: Max och hans pojkvän från Spanien, och Martin och hans kille från Skottland, berättar Jamie HP för Gaystarnews.
– Regeln var att alla som deltog var tvungna att vara nakna. En del onanerade och andra lekte med sin partner.
Och för att hålla fest vid devisen ”det som händer på SBN stannar på SBN” så la arrangören in ett tekniskt skydd så att man inte skulle kunna spela in det som hände på skärmen.

Tyvärr kan endast 100 personer se varandra i tageti onlineversionen, vilket gjorde att det blev kö. Men succén är ett faktum och nu planerar Jamie HP fler fester, kanske på redan beprövade teman som sport, läder och gummi.