Chi Chi DeVayne, eller Zavion Davenport, blev inlagd på sjukhus en andra gång för att behandlas för lunginflammation. Det skedde kort efter att hon varit inlagd för njursvikt. Drag Race-stjärnan levde med diagnosen scleroderma, en ovanlig sjukdom som orsakas av att immunförsvarat attackerar vävnad under huden och sedan inre organ och blodkärl.

Chi Chi blev känd efter sin medverkan i RuPauls Dragrace åttonde säsong och sedan All Stars 3. Hon gick ut offentligt med diagnosen 2018 och berättade att hon dolt det för rädslan av att förlora jobb eller att bli kritiserad av vänner och familj. 16 augusti i år bad hon sina fans att ”be för henne” och 20 augusti gick hon tragiskt bort.

Flera av hennes tidigare kollegor har uttryckt sin sorg över stjärnans bortgång. Däribland Kennedy Davenport, Trixie Matell, Katya, Ongina, Cheryl Hole med flera. Hennes senaste inlägg på Instagram har 11 000 kommentarer, där fans och kollegor bland annat skriver att de saknar henne, är förkrossade och ber för henne.