Mark Bryan och hans kjolar och högklackade skor har uppmärksammats över hela världen, han har plåtats för de största modetidningarna och medverkat i otaliga tv-program och artiklar. Och hans instagram följs av 535 000 personer.
– För mig har kläder inget kön. Jag har alltid beundrat kvinnor som hade snäva kjolar och klackar men jag klär mig inte för att vara sexuell, jag klär mig som vilken annan professionell kvinna skulle, säger han till nätsajten Bored Panda.
Mark är även huvudtränare för ett fotbollslag och han håller för närvarande på att återställa sin Porsche 911 från 1967 och hans fru håller honom upptagen med en ”att-göra-lista” i hemmet.
– Den vanligaste kommentaren jag får från andra män är att de tror att jag är gay, men jag är bara en genomsnittlig, vanlig, heterosexuell, lyckligt gift man som gillar att bära kjol och gå i högklackat.
Mark föredrar att ha ett ”maskulint” utseende över midjan och – som han säger – ett icke-könsmässigt utseende under midjan och en av anledningarna till att han tröttnade på de klassiska herrbyxorna var färgalternativen.
– Det var bara svart, grått, marint eller brunt, och inga byxor med tryck. Men med kjolar kan jag ha på mig röda, gröna, ljusblå, blommiga tryck, djurtryck och så vidare. Och det är samma sak med skor, kvinnor har många fler stilar och klackar. Dessutom kan jag ha ”öppna skor” när vädret är fint, säger Mark till Bored Panda.
– Min favorit är en 5-tums stilett (12,7 cm). Jag älskar hur de får mig att se ut och känslan de ger. Problemet är att gå på ojämna ytor, som på kullerstenar eller på en ojämn trottoar som har sprickor tillräckligt stora för att svälja en stilettklack (skrattar).
Följ Mark på instagram här:
https://www.instagram.com/markbryan911/