Att influencern och artisten Viktor Frisk hittat kärleken bekräftades redan den 11 september då han publicerade en öm bild på sig själv i armarna på en man på sitt Insta. Till det texten ”Jag har träffat världens bästa människa”. Men fram till nu har killens identitet varit hemlig.

Men i fredags kröp katten ut ur påsen.
Finns ingen anledning att jag inte kan visa vem han är. Han är människan som gör mig knäsvagoch gladast i världen. Älskar dig Andreas Gran.”, skrev Viktor på sitt Instagram och inlägget har nu gillats av över 25 000 och kändis- och influencervänner som Anis Don Demina, Micael Bindefeld, Roy Fares, Babsan, Molly Rustas, Lisa Tellbe och Agneta Sjödin hyllade parets kärlek i flödet.

Kort därefter fick Andreas, som jobbar som creative Director för Björn Borg, svara på en rad frågor från Viktors nyfikna följare. Han visade då att han är en kille med humor. Bland annat fick han frågan om hur de träffades, varpå Andreas Gran svarade:
På en gräsmatta. Viktor har gräspollenallergi och höll på att svimma. Jag hävdar att det handlar om för hård träning, men Viktor skyller på allergi. Men han var också gullig när han låg helt utslagen. Så då föll jag också.”

Folk var också nyfikna på vilken skostorlek Andreas har, varpå han svarade: ”Det tar vi på Only Fans”.

Viktor skrev i ett senare inlägg att självironi är en av anledningarna till att de klickat så bra, och Andreas skojade om Viktors (och sina egna) dåliga mattekunskaper när han kommenterade parets 17-åriga åldersskillnad:

Viktor Frisk hyllade sedan sina följare för den kärlek han överösts med sedan han berättade om sin relation med Andreas och avslutade med att skriva ”Jag är kär och mår väldigt bra!