Tidigare i veckan avslöjade Colton Underwood att han är nyförlovad med Jordan C Brown. Men då han fortfarande var singel verkar han ha levt med RuPauls välkända catchphrase i åtanke – ”If you can’t love yourself, how in the hell are you gonna love somebody else?”.

Det var i en sändning på Amazon Live som den tidigare Bachelor-stjärnan frågades av en tittare om han hade några relationstips, och tipset skulle gjort RuPaul stolt: Jobba på dig själv först.

”Det krävdes att jag själv hittade den jag var. Jag såg till att jag var bekväm i att vara singel och en egen individ innan jag gick in i ett förhållande. Det krävdes mycket terapi och hårt arbete för att förstå vad jag behövde och hur jag själv kunde bli en bättre partner och kommunikatör. Så mitt största relationstips är att försäkra dig själv om att du är okej som individ innan du hittar en partner.”

I videon avslöjar han också att det var Jordan som friade till honom och att paret inte vill ha en långdragen förlovning. Redan nu har de tittat på alternativ för när bröllopet går av stapeln.