En 16-åring från brittiska Norfolk gör glittrande succé på Twitter just nu. Allt började för en vecka sen när hans mamma delade bilder på sonens glamorösa look på väg till skolbalen – en illröd paljettklänning som inspirerats av Billy Porters modiga gala-looks.

”Han var 12 när han meddelade att han ville gå på skolbal i en balklänning”, skriver mamman Nina Green på Twitter. ”Fyra år senare blev drömmen verklighet. Jag är så otroligt stolt att han är sig själv & mottagandet på skolan har varit otroligt.”

De andra eleverna applåderade och några av lärarna grät när Korben klev ut ur bilen, berättar mamman för BBC. Den senaste veckan har duon intervjuats av flertalet brittiska tidningar och synts i tv.

– Alla har varit otroligt stöttande och hans årskurs är fantastisk. Det finns fortfarande folk i världen som inte förstår, men känslan av acceptans, den är oslagbar.

Inlägget har i skrivande stund mer än 125 000 likes, och självaste Michelle Visage har svarat med pepp till duon: ”Ohhhh yes! Du är en otrolig mamma och ditt barn är en STJÄRNA”, skriver Drag Race-domaren.

Tonårige Korben finns själv att hitta på Twitter under namnet Miss Frou Frou, vilket är hans alter ego som dragqueen.