Influencer-paret vars TikTok-klipp följs slaviskt av miljontals har gift sig. På sociala medier delar de med sig av innehåll som ofta spelar på deras relation, gärna kopplat till de kulturkrockar som kan uppstå när en amerikan (27-årige Nick Champa från Dallas) och en fransman (36-årige Pierre Amaury Crespeau från Paris) blir kära.

Det som deras sammanlagt 25 miljoner följare däremot inte fått se något om är det faktum att paret har gift sig. Det skedde nämligen i smyg från det offentliga i augusti, rapporterar den amerikanska nöjestidningen TMZ.

Bröllopet ägde rum i Las Vegas och enligt vigselbeviset som skickats in har de valt att ta varandras efternamn.

Paret blev stora på sociala medier 2018, först på Instagram för att sedan utöka succén till TikTok och Youtube.

De träffades på en audition för en film i Hollywood där de blev blixtförälskade och flyttade ihop inom en månad. Nu är båda deras heltidsjobb att dela med sig av gulligt-innehåll från sin relation. Att det är just gulligheten som får ta plats är ett medvetet val eftersom de själva upplevt att snälla och hälsosamma gayrelationer ofta inte får synas (även om paret i en video på sin Youtube-kanal gjort klart att relationen faktiskt inte är perfekt).

”Vi har aldrig känt att det finns någon bra representation av lyckliga och sunda queera par. När jag växte upp var det bara berättelser om lidande och smärta, som att livet är en resa genom negativitet. Jag kände mig så trött på det, det var inte alls hjälpsamt för mig. Jag vill porträttera lycka” har Champa sagt i en tidigare intervju med NBC News.

@itspierreboo

Sorry I got distracted…. @nickychampa

♬ Rompe – Daddy Yankee