Miss Li är nominerad inför kommande gala för sin superhit X, Pernilla Wahlgren har varit nominerad med dottern Bianca som Årets Duo, Måns vann för Årets Artist och skåpade hem Årets Låt under Gaygalan 2008 och 2016, var del i Årets Duo 2017 med Petra Mede, och har ju som bekant lett galan. Och Jill Johnson har bland annat varit nominerad för sin Jills Veranda 2015 såklart. Laila Bagge? Jamen, hon är en flitig gaygalagäst och som bästis/radiomaka till Årets Homo 2006, Roger Nordin, så platsar man i samlingen.

Miss Lis Cava Complicado (Nr 5602901, 109 kr)
Skåla för alla kära X med älskade Miss Li, som i år frälst oss med ett gäng underbara poppärlor. Det är klart att refrängmästarinnan döpt sin spanska cava efter en av sina största hits, och vi känner direkt att vi vill Hälsa Gud efter att ha tagit första sippen. Cava Complicado de Miss Li har en blomstrande syra och tydliga toner av kex och brioche med söta äpplen och citrusfrukt.

Laila Bagges Ruby Frizz Prosecco (Nr 4685, 99 kr)
Roger Nordins kollega i radiorummet är en flitig vinproducent och har redan
Ruby Frizz Prosecco är fruktig och har inslag av päron, honungsmelon och citrus. Laila har valt att med detta gå hälften stilla och mousserande vin i karaktären, vilket gör detta till en ”frizzante”.

Måns Zelmerlöws Hola! MZ Cava Magnum (Nr 50260-06, 199 kr)
Klart en Eurovision-vinnare kör på stort! Cara Mia-favoritens Hola! MZ Cava by Måns Zelmerlöw har gått otroligt bra sedan lanseringen för två år sedan och nu finns den alltså som magnumbutelj. Smart att dra med ut på balkongen eller gårdsplanen så man inte behöver släpa på massa flaskor. Så Mycket Bättre-stjärnans cava smakar äpple, päron och citrus och har en brödig doft.

Pazzione Cava by Pernilla Wahlgren (Nr 77860, 99 kr)
Den blivande Allsång på Skansen-programledaren har i flera år puffat för sin friska spanska cava. Det är ett torrt mousserande vin, extra brut, med friska smaker av äpple, krusbär, päron och såklart, toner av Pernillas favoritfrukt ananas.

Jill Johnsons Nashville Stories Anniversary Prosecco Rosé (Nr 59050, 124 kr)
Ända sedan hon vann med ljuvliga Kärleken är och ett par år efter intog Mello-scenen för Crazy in Love iklädd en Christer Lindarw-designad outfit har vi älskat hela Sveriges countryqueen. Och lagom till att hennes nya show Simply The Best får premiär släpper Jill nu jubileumsbubblet Nashville Stories Anniversary Prosecco Rosé. Det är ett torrt, friskt och fruktigt rosébubbel i limiterad upplaga och finns i Systembolagets beställningssortiment. Det mousserande vinet är från Italien och har inslag av smultron, röda vinbär, citrus och vit persika.