I lördags stod hon på scenen under finalen av Melodifestivalen 2023. Då blev det en åttondeplats för One Day, men nu väntar större uppdrag för den 40-åriga sångerskan.
Mariette och frugan Isabelles senaste IVF-behandling har nämligen gett resultat, och precis som Mariette flaggade för under deltävlingen i Malmö så har hon ett barn inom sig.

Idag bekräftar familjen de lyckliga nyheterna på Instagram där hon också avslöjar att barnet beräknas om sju månader, vilket borde innebära nedkomst i oktober.

Mariette och Isabelle har varit väldigt öppna med sin IVF-resa och Mariettes följare har kunnat följa mycket via Insta.
–  Vi får otroligt fin respons och folk delar med sig av sina egna processer med IVF. Och det behövs pratas om, för det finns hjälp att få om man drömmer om barn som ensamstående, homo- eller hetero, berättade Mariette för QX för tre veckor sedan.

Hon berättade också att många förväntade sig att Isabelle skulle bära barnet den här gången eftersom Mariette födde parets son Dante.
– Men bara för att man är kvinna kanske man inte vill vara gravid, sa Mariette då.

Hon berättade också att det frågas mycket kring vem pappan är.
– Svaret är att det inte finns någon pappa för det är en titel man måste förtjäna. Om ett heterosexuellt par genomgår IVF ställs ju inte pappa-frågan till dem. Det finns alltså ingen pappa, det är en donator. Och dessa donatorer är fantastiska människor som donerar könsceller för att vi som inte kan uppnå vår dröm på naturlig väg ska kunna göra det.

Gratulationerna rasar in och Jessica Andersson, Magnus Ragnvid, Patrik Jean, Robin Bengtsson, Carina Berg och Laila Bagge har redan skrivit grattis i kommenetatorsfältet.

QX säger grattis till Mariette, Isabelle, syskonen Disa och Dante och hunden Bosse.