Just nu syns Lukas Gage i Netflix-succén You där han har en omtalad ”golden shower”-scen, och han har haft roller både i Euphoria och första säsongen av The White Lotus. I den senare fick han stjärten slickad av Murray Bartlett i en uppmärksammad scen.

Den 27-årige skådisen är just nu tillsammans med Kim Kardashians och J.Los frisör Chris Appleton men vill varken bekräfta det eller vilken sexuell läggning han har. Paret gick dock tillsammans på Vanity Fair stora Oscarsfest nyligen och poserade för första gången inför fotograferna. Och Appleton berättade nyligen för talkshowvärden Drew Barrymore att han är ”väldigt lycklig just nu” innan en bild på paret hjulandes på en sandstrand visades ” “Yeah, det där är Lukas. Det är i Mexiko.”

Men Gage fortsätter att gå på en odefinierbar väg och hyllar nu andra som tänker likadant.
I en intervju med nöjesbibeln Variety kommenterar han DJ:n Diplos uppmärksammade podd-intervju där denne sa att han ”inte inte är gay” och att han är en ”vajbig snubbe som inte fokuserar på kön”.
– Det kommer alltid att finns människor på varsin sida som inte tycker att han etiketterar sig tillräckligt. Jag berömmer honom för hans ärlighet och jag tycker inte att vi behöver sätta etiketter på allt och ha allt klart för oss. Saker kan befinna sig i gråzonen och behöver inte vara svart/vita.

Lukas Gage är just nu också aktuell i vågade sexkomedin Down Low där han spelar en homosexuell massör som ger en döende äldre man hans första samkönade sexupplevelse.