Hallå Mandy, berätta om podden!
Sex som trans  är en podd om sex, lust och relationer. Där får du som lyssnare följa med mig, Mandy Rich, på min resa och där vi tillsammans får lära oss om våra gränser och kanske hittar nya sidor hos oss själva. Det blir lustfyllda möten och samtal som både kan bekräfta och utmana fantasin. Tanken är att jag ska landa i min egna sexualitet och förstå mig på vart mina gränser går och vad jag gillar och inte? Jag är uppvuxen i en kristen familj där skam och tabu resulterat i att jag inte öppet vågat prata om sex överhuvudtaget. Att jag dessutom har en transsexuell bakgrund där jag i tidigare relationer alltid låtsas vara någon annan, så har jag istället agerat utefter vad samhällsnormen förväntat sig
Podden kommer att handla om sex generellt oavsett vad en identiteter sig som, men det kommer hela tiden finnas ett perspektiv utifrån mina egna erfarenheter och svårigheter som kvinna med en transsexuell bakgrund. Så det blir ingen renodlad podd om trans även om titeln kan få en att tro det.

Varför kände du att du ville starta den?
– Jag har alltid varit pryd och varken pratat om sex ens i mina tidigare relationer eller inför vänner. Jag drev en podcast  innan som heter Fredagsdrinken där vi pratade om drinkar och dryckeskultur, men den slutade efter 77 avsnitt. Hungern efter fler utmaningar kom och jag ställde mig själv frågan: Vad är jag mest obekväm med? Jo, det är just att prata om sex. Så jag vill försöka övervinna skammen och bryta tabun som ligger som ett täcke över oss alla.

Hur är upplägget, har du gäster och hur ofta kommer den ut?
– Jag har massor av spännande och erfarna gäster inom alla områden. Jag kommer varje torsdag att lyfta ett nytt ämne som antigen utmanar eller lockar mig att lära mig mer. Och till skillnad från andra poddar om sex så räcker inte diskussionen utan jag behöver uppleva och se allt med egna ögon!

Vad är den vanligaste frågan du får om sex som trans?
– Mycket bygger på okunskap och fördomar, och det är dels därför jag är ute och föreläser på skolor och företag om mitt liv och erfarenheter. Men många av dom mest vanliga frågorna är: Vad jag har mellan benen? Hur har jag sex med andra? När jag nu är tjej måste jag per automatik gilla killar? Har jag är den bästa av två världar? Listan kan göras lång.

Vilka ämnen kommer du ta upp under kommande poddar?
-Jag vill lära mig om allt i princip. I första säsongen ska vi prata om fisting, relationen till sitt kön, läsa upp sexnoveller och prata om hur det är att tjäna pengar på OnlyFans? Vidare tar vi upp om burlesk är detsamma som striptease, och vad säger Gud om det här med sex och relationer utanför äktenskapet? Det är så många frågor som jag känner att jag behöver svar på och det är också ni som lyssnar som kan hjälpa mig med ämnen, frågeställningar eller tips på gäster. För även om det är min resa ni kommer att följa så tror jag vi alla kommer lära oss något som förhoppningsvis gör att vi kommer varann ännu närmre.