⁃ Julkort är alltid rätt att göra och framför allt skicka. Numera så skickar man ju sällan brev eller kort, en gång per år kan man tänka lite extra på sina nära och kära. Tänk vad glad mormor eller svärmor blir av ett kort, speciellt med lite nakna män, säger han till QX.

Hur tänkte du inför årets foto?
⁃ Torget samlar in pengar till läkare mot aids, jag gjorde ett kort förra året som såldes till förmån Posithiva Gruppens stödfond. Efter en kväll på Torget föddes idén att göra ett kort fotat på Torget som säljs till förmån till läkare mot aids och deras forskningsfond och så blev det.

Hur castade du inför detta?
⁃ Det finns ingen casting utan i år blev det ett öppet upprop på Facebook. Jag ville ha en sexig transa och Reine var självklar som husdruga på Torget. Nästan alla killar som var med i år har jag fotar förr. Hade inte Madonna varit i stan så hade nog några till varit med. Vissa var lite för bakis för att ta fram snoppen framför kameran. Vill man vara med nästa år är det nog enklast att leta reda på mig på Facebook. Privat casting kan ordnas om du är singel och kan tänka dig ett liv i Malmö, haha.

Du är på jakt efter olika sorters modeller när det gäller åldrar, uttryck och kroppstyper Hur går man till väga om man vill delta nästa år?
⁃ Jag vill ha bredd på modellerna, unga, gamla, björnar, uttrar, twinkar å det blir lite bättre för varje år. Nästa år hoppas jag på den optimala mixen – kanske med någon hugad transkille?

Varför är det kul att näcks inför jul?
⁃ Skulle vi göra ett julkort med ett gäng påklädda killar skulle nog ingen köpa det, eller jo, min mamma. Hon gillar nästan allt jag fotar men då skulle ju inte vi få in så mycket stålar, och det är ju det vi vill. Dessutom finns det väl inget bättre än att umgås lite nakna när det är lite kallt ute..

5 vykort kostar 129 kr, och de finns på QX Shop. Överskottet går till Läkare Mot Aids och deras forskningsfond.