Majoriteten av de som går på dieter eller provar träningsprogram gör det oftast med målet att gå ner i vikt, tajta till kroppen eller bygga muskler. David Fuller hade ett lite annorlunda mål, som nu har uppmärksammats på twitter.

I början av december förra året så delade 34-åringen med sig av sina ”före och efter” bilder på sin omvandling, som nu senare har nått stor spridning. Här snackar vi omvandling. Under de senaste fem åren har han medvetet och målmässigt valt att successivt gå upp 45 kg.

– Min viktuppgång var något jag ville. Tidigare strävade jag efter att bli en stor muskelkille med magrutor. 2012 började jag lyfta vikter och jobbade hårt med att kalorier, det gjorde jag i några år. Men jag växte inte så mycket som jag önskade. Jag har alltid avundats stora muskelbjörnar, så 2015 bestämde jag mig för att ta en annan bana…. jag ville bli en riktigt ”björn”, säger han till GayStarNews.

Vidare berättar han att han har tränat, mestadels med viktlyftning, fyra dagar i veckan. För att öka sin vikt har han stoppat i sig mellan 4000-5000 kalorier varje dag. Men han är noga med att kontrollera sin hälsa och går på rutinmässiga kontroller.

– Min hälsa är viktigare än min vikt och storlek.

Juni 2014 såg han ut såhär.

View this post on Instagram

Saturday clothes shopping 😁

A post shared by Cubby 🐻 (@dusty_f) on