Klockan 17.00 på måndagen offentliggjorde SAS resultatet av sin stora kampanj Love is in the Air.
SAS har uppmanat samkönade kärlekspar som går i giftastankar att förlägga vigseln på en specialflight från Stockholm till New York. Responsen har varit enorm och kampanjsajten har lockat 400 000 unika besökare och totalt har 350 000 röster lagts på de par som anmält sig till tävlingen.
Vinnande paret, med flest röster, blev Aleksandar Mijatovic och Shantu Bhattacherjee från Tyskland.
– Efter ju år så får jag fortfarande fjärilar i magen när jag tittar på honom. säger Aleks om sin Shantu. Och jag älskar känslan av att vara i ett lag där jag fullständigt och ovillkorligt kan lita på honom.
– Jag älskar verkligen det att Aleks kompletterar mig fullständigt och ger mig en känsla av att jag inte behöver något mer, beskriver Shantu sin kärlek.
Den 6 december lyfter de med specialchartade flighten SK903 från Stockholm. Med på planet kommer det finnas vänner och en lång radda journalister. Och så en i det närmaste totalt gay besättning.
Det tyska killparet vann med 81 640 röster.

Ewa Tomaszewicz och Gosia Rawińska kampanjbild på deras facebooksidor

Men SAS ser även till att ett tjejpar får plats på flighten. Polska Ewa Tomaszewicz och Gosia Rawińska blev tvåa och blir nu även de gifta ovan molnen!
SAS kampanjen har fått en enorm uppmärksamhet just i Polen och deras kampanj för att få flyga med och giftas har fått tagits upp i en rad media. SAS kampanjsida har noterat ett en tredjedel av alla besökare kommit från just Polen.
I kampanjen förklarar de att de levt ihop i fem år och att ”vår kärlek har växt sig starkare och starkare sedan dess.”
När kärleksflighten lämna de två nygifta paren att förlusta sig i USA så återvänder planet den 7 december med ett amerikanskt gaypar som blir gifta i skyn och får fira sin bröllopsvecka i Stockholm och Sverige.

SAS vill viga HBT-par ombord