Condé Nast, meidiakoncernen bakom tunga titlar som Vogue, GQ, Wyred, Tatler och Vanity Fair har även en sida för resor av klass bra och bättre.
Varje år delar du ut utmärkelsen Gold Standard för hotel, restauranger och barer världen över.
Vi talar superheta strandbarer på Ibiza och sydfranska kusten, balla häng i Moskva, Shanghai och såklart London och New York. Vi rekommebderas snygga designhotel världen runt och vi talar lyxkrogar såväl som sköna kvarterskrogar i New Dehli, Rio, Paris och Hanoi.
Och så talar vi om Mälarpaviljongen. Såklart!
Inte just nu i snögloppet måhända, men snart. Mycket snart!

Mälarpaviljongens hus-DJ Marcus med maken Jessie på Stockholms numera kanske hetaste turistattraktion!

För bland de 21 barerna, 22 restaurangerna är de 25 hotellen är det bara ett enda ställe i Skandinavien som fallit CN Traveller på läppen.
Oavsett om du njuter av stekt strömming eller halloumiburgare, omgiven av blommor i skuggan av pilträd, eller delar en flaska rosévin på en av de tre flytande pontoner är denna kaffebar i utkanten av Kungsholmen Stockholms mest idylliska sommartillhåll. Laid-back och lugnt under dagen, och fullkomligt magiskt då solen går ner över vattnet, höjer de tempot på kvällen och förblir ”hoppning” fram till småtimmarna.

Inte bara Mälarpaviljongen kan tacka och ta emot utan hela Stockholm och dess invånare kan räkna med att det trots hög kronkurs finns stor chans för att gayturister hittar till stan även denna sommar!
Får vi dessutom en solig påsk lär paviljongen slå upp portarna redan den helgen.

Mälarpaviljongen på cntraveller.com