Navid, hur föddes den här idén?
– Idén har funnits hos mig under de senaste åren. Jag älskar champagne och det har känts konstigt att ingen av de stora husen har tagit steget att sätta en regnbåge på sin flaska. Att sätta en regnbåge på en av deras flaskor är inte världens lättaste beslut, för ett champagnehus som är så pass stort som Taittinger. Det är ett väldigt stort ställningstagande. Men Taittinger har skapat en flaska där regnbågsflaggan är en del av deras champagne på ett väldigt personligt sätt. Deras champagner skapas för att dela lyckliga ögonblick, vilket vi vill göra med den här champagnen.
 
Vad har varit din roll i detta?
– Jag hade en ide och framförde den till Fondberg som är min samarbetspartner i Sverige sedan många år tillbaka, och som är importör av Champagne Taittinger i Sverige. Vi har jobbat ihop med att exponera Champagne Taittinger under alla fester jag har hållit igenom åren. Allt har gått väldigt snabbt och nu har Taittinger, Jag och Fondberg lanserat en rosa champagne i regnbågens färger, som jag är ambassadör för.

Vad innebär det att den fått regnbågsfärger på etiketten, kommer någon del av intäkten gå till välgörande ändamål?
– Fondberg och jag kommer att skänka 5 kr per såld flaska i Sverige oavkortat till Regnbågsfonden. Vi vill bidra på något sätt och kunna förändra tillvaron hos utsatta grupper runt om i världen.  

Var hittar man flaskan?
– Nocturne Rosé Special Edition kommer att finnas på en del restauranger runt om i Sverige, samt som beställningsvara hos Systembolaget med beställningsnummer 77029. 

Okej, så vem skulle du helst vilja bjuda på ett glas av er champagne?
– Jag skulle vilja bjuda hela Sverige på ett glas för att fira denna fantastiska satsning. 

 
#rainbowrosé
Facebook: Nocturne Special Edition Sweden
Instagram: nocturnespecialeditionsweden