Det är Katerina Janouch med man Robert Bohman som öppnat sin andra butik med namnet Pom Pom Parlour – den första har funnits ett år i varuhuset PUB.
Butiken är en budoir med mistressinriktning. Där finns allt i från klänningar till lyxiga underkläder och korsetter, samt kosmetik, erotiska böcker och en hel del behändiga tillbehör och leksaker. Vad sägs om ett ridspö inläggningar av ädelstenar? Provrummet är inspirerat av en hemlig hiss som på 1920-talet ska ha gått från en övergiven plattform på Grand Central Station upp till sviterna i då nybyggda Waldorf Astoria. Hissen doldes bakom skylten 101-121, 49th Street Metro North Fire Exit.
Plattformen som låg mellan plattform 61 och 63 döptes senare till The Waldorf Astoria Platform kom att användas endast för de gäster som anlände till hotellet med eget tåg, generaler och presidenter. General J J Pershing sägs vara den första som använde den.
Förutom butikerna i PUB och Sturegallerian arrangeras Pom Pom Parlour Mister & Mistress Boutique & Lounge på Berns när det är nattklubben 2:35.1 på lördagar efter 23.