Den absoluta hunken och den ständigt aktuella Jason Lewis tar än en gång av sig skjortan och kryper ner bland fluffiga täcken för sängklädesmärket Charismas vinterkampanj 2009. I kampanjen ses Lewis lättklätt ligga och mysa i en välbäddad säng och puta förföriskt med läpparna. Dari Marder, marknadschef för Charisma, berättade i en pressrelease att det enda som Charismas kunder uppskattar mer än en välbäddad säng är en välbäddad säng med en vacker man i den. Och det är alltså därför som man nu bett Lewis att krypa ner bland de mjuka Charismasängkläderna.

Jason Lewis slog igenom som karaktären Simth Jerrod 2004 i sjätte säsongen av Sex and the City där han spelade Samantha Jones (Kim Cattrall) pojkvän. En bärande del i hans story-line var att han skulle få uppmärksamhet för sin skådespelarkarriär genom att delta i en vågad reklamkampanj för Absolut vodka. I kampanjen sågs han sitta helt naken i en säng med bara en vodkaflaska mellan benen för att skyla sig.

Jason Lewis medverkade också i tv-serien Brothers and Sisters där han spelade den smygande bögskådespelaren Chad Berry som var tillsammans med Kevin Walker (Matthew Rhys) i seriens första säsong. Chad föreslog också en trekant mellan sig, Kevin och Kevins nya kille Scotty Wandell (Luke Macfarlane) i säsong tre. Nu senast har Jason Lewis också setts spela in scener till den nya Sex and the City-filmen Sex and the City 2. Där han bl.a. har setts spela in scener tillsammans med Kim Cattrall. Hur Smiths och Samanthas relation kommer att fortlöpa i den nya filmen och hur stor roll han kommer att ha i uppföljaren är dock fortfarande okänt. Men så mycket kan sägas att trots att paret gjorde slut i förra filmen är karaktären Smith nu alltså tillbaka i New York, kanske för att vinna Samantha tillbaka…

Se behind-the-scenes-materialet till kampanjen här: