Under bistra ekonomiska tider och lågkonjunktur är det lätt att tappa hoppet och bara se det negativa i den samhällsekonomiska utvecklingen. Men för att vända den tråkiga nedåttrenden till något positivt har Puma nu lanserat The Puma Index, en börs-site som illustrerar marknadens upp- och nedgångar genom antalet lager av kläder som modellerna har på sig. Är marknaden på topp är modellerna klädda upp till tänderna, men om börsen går ner tar modellerna passande nog av sig plaggen ett efter ett för varje hack som börsen går ner. Och de tar av sig kläderna tills inget mer än deras Puma-underkläder återstår, vilket kanske är allt du själv har kvar efter en hård och dålig dag på börsen.

På siten förekommer ett antal modeller och bland annat kan man se den heta manliga modellen Miguel Iglesias utföra diverse hushållssysslor medan han bevakar börsen åt dig. Till exempel kan du se honom stryka skjortan i bar överkropp och lyfta vikter endast iförd ett par jeans. Men på en verkligt dålig börsdag har han alltså bara på sig sina Puma-underkläder medan han utför sina hushållssysslor. Och då börserna är stängda kan man dessutom se de snygga modellerna sova sött i mjuka sängar.

The Puma Index finns tillgänglig både på nätet och som en iPhone-applikation och är en index-site där man kan kolla läget på de olika världsbörserna i realtid, dock kan en uppdateringseftersläpning på ca 15 min förekomma.

Det enda potentiella bakslaget med den finurliga siten är förståss om investerare världen över samstämmigt skulle börja sälja sitt aktieinnehav, allt bara för att få se modellerna klä av sig nästan nakna…

Skriv in din e-mailadress och kolla de snygga modellerna på Pumas index-site här: theindex.puma.com