Gay Times augustinummer handlar såklart om sport! 2012 års OS hamnade som ni vet i London, inte i Stockholm. Och som direkt konsekvens av det blev Hammarby Sjöstad ett bostadsområde istället för OS-by!
Som en annan direkt konsekvens av detta beslut en gång i tiden, pryds Gay Times omslag av rugbyspelaren Ben Cohen.
Heterosexuella Cohen har genom sina positiva flirtar med gayvärlden blivit närmast en fix-stjärna i den brittiska bögvärlden. Och säkert har hans utseende kombinerat med hans beredvillighet att låta sin kropp exponeras bidragit till populariteten!


Ben Cohen pryser GayTimes augustiomslag

I intervjun får vi veta att han och hans flickvän har många gaykompisar och att hans kusin är flata!
Att han visar sig i bara kalsongerna i GayTimes är dock inte enbart på grund av fåfänga – han gör en Salming och Borg genom att släppa ett nytt kalsongmärke, Bluebuck.
Överskottet från försäljningen går till hans stiftelse Ben Cohen StandUp som aktivt arbetar mot homofobi och mobbning inom idrotten. Och ärligt – vem vill inte ha ett par kalsonger som Cohen har tänkt till kring och som dessutom hjälper unga killar och tjejer att må bättre inom idrottens värld!

Ben Cohen pryser GayTimes augustiomslag

Och hur han själv paketerar sina kronjuveler? Till GayTimes säger han att när det är rugby på gång är det briefs som gäller – annars är han en typisk boxer-kille!
GayTimes säljs i svenska välsorterade Pressbyråer.

Här kan du köpa BlueBuck