Det är lite svårt att hitta Falcon Studios och Raging Stallions lokaler. Inget utanpå den bruna slitna smala byggnaden skvallrar om att jag kommit rätt. Men företagets boss och huvudfotograf Kent Taylor hämtar in mig med ett fast handtag och leder mig genom ett mindre kontorslandskap där folk, mestadels män, sitter koncentrerade med närbilder på penisar över sina stora dataskärmar. Vi går upp för ett par smala trappor, genom ett stort loft som funkar som lager och uppehållsrum. Det slitna trägolvet är snyggt repigt och det står vikter i ett hörn. Längs ena väggen löper en lång lagerhylla med kondomer, förlängningssladdar och glödlampor.
Vi går in genom en dörr där det står Authorized Personel Only. En svart plaststol har reserverats för mig och den tatuerade produktionsassistenten bjuder mig på Cola Zero från ett bord som rymmer allt som behövs för en porrfilmsinspelning: glidmedel (av märket Gun oil), kondomer, bakteriedödande gel, Listerine, läsk, vatten, godis och snacks.
Inspelningsdagen har redan börjat, och det är kamera och tagning.
I USA kallar man inte porrskådisar för aktörer. ”The Talent”, typ talangerna, är ett bättre begrepp. ”The Talent” består denna dag av tatuerade och snaggade Caleb Colton och regissören själv, Adam Killian. Caleb Colton klättrar upp på de dubbla stegarna som står lutade mot väggen och putar med röven mot Adams Killians ansikte.
– I want that ass…Fuck yeah, give me that ass, boy, stönar Killian.
Det låter precis som när min pojkvän brukar skojhärma hur bögporr låter.
Adam Killian är alltså både skådis och regissör för dagens film, Cocktease. En av de första filmer han var med i var faktiskt The Hole mot svenske Tag Eriksson, idag mest känd som supermäklaren Fredrik Eklund (” Vi gillade varandra, men idag har vi ingen kontakt”). Sedan The Hole har Adam, som är en av få porrskådisar som faktiskt använder sig av sitt riktiga namn, arbetat sig upp och blivit något av en tungviktare i branschen. Nu jobbar han för Raging Stallion och Falcon, och den här filmen är den tredje och avslutande delen i filmsviten Monster Bang Cock Triology.
Caleb Colton plussar Adam som en riktigt bra regissör just eftersom han är med i filmen själv.
– Han förstår hela grejen på ett annat sätt, och kan sätta sig in i hur det är att filmas, berättar Caleb under en kort paus.
Adam nickar instämmande. Han menar att hans teater- och dansarbakgrund hjälpte honom att snabbt veta hur han skulle agera inom porren.
– Porren är bara en förlängning av det jag gjorde tidigare. Det handlar fortfarande om att underhålla en publik och att det ska se bra ut och kännas trovärdigt. Om bara jag skulle göra det för min egen njutning skulle det aldrig bli bra. Jag går in för allt till hundra procent och vill att allt ska kännas äkta.
Därför görs det inga omtagningar. Adam föredrar nämligen att köra på tills något inträffar. Så varje gång vi porrfluktare ser en ny kameravinkel i Adams filmer har det hänt nåt som stoppat filmningen. Under den här dagen stoppas filmandet en gång då Adam knullade Caleb så hårt att han blev kissnödig, och en gång av att Caleb hade för lite glidmedel under en påsättningsscen.

Det är avslappnat under de små pauserna. Killarna skrattar och småpratar, och produktionsassistent Benito bjuder på cola eller en bit choklad. Emellanåt kommer Caleb och Adam fram och snackar lite, och frågar hur jag tycker det ser ut. Medan de pratar drar de i sina kukar för att dom ska vara fortsatt hårda. Jag är förvånansvärt okåt men har såklart ändå svårt att inte låta blicken vandra neråt.

Fortsättning följer. Läs hela artikeln i QX augusti.


Ladda ner QX augusti som PDF här