Den ofta barbröstade fitnessprofilen har en reseplan som spänner över tre världsdelar. Han har redan varit i Montreal och London, nu är det dags för nordens Venedig
 
– Det känns riktigt bra! Jag besöker ju åtta städer som mina fans har valt ut världen över. Jag tycker det är jättekul att dom skickar iväg mig till Stockholm.

I Montreal såg jag att några killar tog av sig byxorna för din skull, hur vill du bli välkomnad i Stockholm?
⁃ Att ta av sig byxorna är den nya handskakningen. Jag förväntar mig att bli mött av byxlösa killar på varje plats jag besöker på turnén. Så hör upp alla svenskar, ni vet vad jag vill se!

Hur kommer det sig att du valde Stockholm?
⁃ Åh, jag önskar att jag kunde säga att det var jag som valde Stockholm, men det funkar inte så. Jag besöker de städer som fått flest röster. Det har röstats på över 1 000 resmål så det är i tuff konkurrens som Stockholm tog hem det. Ingen är gladare än jag!

Vad har du för förväntningar på ditt besök?
⁃ Jag har aldrig varit i Sverige och jag vet inte riktigt vad jag ska vänta mig. Men en sak är säker, jag hoppas vädret tillåter mig vara barbröstad eller ha linne.

Vad kommer hända på söndag?
⁃ Klockan 19 kommer jag möta fans vid fontänen på Stortorget i Gamla Stan. Det blir tillfälle att träffa alla underbara personer som kollar på mina videor och som får mig att göra det här. Jag är otroligt tacksam för dem. Förutom att ta bilder tillsamman och skriva autografer kommer vi att filma en kort sekvens för en video som jag håller på med. Jag kommer be fansen underteckna ett gigantiskt kort med hälsningar och stöd för våra hbt-vänner i Ryssland.

Davey träffade killarna i Montreal nu är det Stockholms tur

Vad ska du göra i stan förutom eventet på Stortorget?
– Det är ju en kort visit, men jag kommer hinna med lite sightseeing. Jag kommer göra en video med mina upplevelser och så kommer You Tubaren Clara Henry och jag göra ett litet filmsamarbete. Det blir kul!

Davey träffade killarna i Montreal nu är det Stockholms tur