Martin är uppvuxen i kyrklig miljö och är sedan åtta år tillbaka gift med den första killen han någonsin dejtat.  Jesper är uppvuxen i en förort till Linköping och har varit singel hela livet. Båda kom ut när de var 23 år gamla och i första avsnittet pratas det dickpicks.
– Ämnet är ju lite tabubelagt och det kändes passande för att vi vill ha ett ofiltrerat snack två bögar emellan. Min ingång är lite mindre erfarenhet då det är Jesper som är singel och håller sig till apparna, berättar Martin Nyholm.

Ni pratar bland annat om vänner som låter andra vara med och välja ut dickpics inför att de ska skickas ut ? 
– Det var ett nytt fenomen för mig. Bryr man sig mottagaren kanske man vill att den ska vara riktigt bra och då rådfrågar man kompisar. Och nej, jag hade nog inte gjort det (skrattar).

Vad blir det mer för ämnen?
– Vi pratar om våra komma-ut-processer, vi har ju olika bakgrunder och skilda erfarenheter. Alla måste ju komma ut genom livet och det tror jag inte att straighta tänker på. Sen kommer vi beröra många bög-ämnen på ett utbildande sätt. Vi tycker det är rätt självklart att ta upp exempelvis Stonewall och vad det betytt för oss.

Blir det gäster?
– Tanken är att vi ska utgå från oss främst men redan i första avsnittet ringer vi en straight tjej för att få andra infallsvinkar. Vi tycker ganska lika i de flesta frågor så det är kul med fler röster.

Vad bidrar ni med som inte redan betats av i andra bögpoddar?
– Det är svårt att säga, men våra bakgrunder gör det intressant. Att vi kom ut rätt sent, som 23-åringar är också lite speciellt. Men det kommer nya bögar hela tiden och den enes erfarenhet eller åsikt är ju inte den andres lik.

Vem pratar mest?
– Jesper är en mer scenperson som dragqueen, men jag tar för mig. Vi turas om att ta fram ämnen och hålla i det.

Så, nu när han inte hör: Vilka är Jespers bästa respektive sämsta sida?
– Bästa är att han är så lätt att prata med. Vi har känt varandra i lite över ett år och han är så lätt att ha att göra med och en riktigt bra vän. Sämst?Det kanske går lite snabbt ibland och utan att inte alltid tänka (skrattar).

Finns just nu på Spotify, men kommer senare på andra tjänster.