Vi har samlat några av de våra läsares värsta dejtingerfarenheter:

“Jag matchade med en tjej. Det stod tydligt i min profil att jag är lesbisk. Hon vill ses på en dejt. Hon bodde ca 40 min ifrån med bil så jag åkte och hämtade henne. Hon säger då direkt när hon sätter sig i bilen att hon vill till en hemmafest 40 minuter bort. Väl på festen glömmer hon bort att jag är där och börjar flirta med olika killar och tigger till sig alkohol från folk.
Jag försöker lite fint säga att jag vill hem, varpå hon svarar:”snälla en liten stund till”…”, medan hon fortsätter snacka med en kille. Efteråt viskar hon: ”Visst är han så snygg?!” Jag typ bara rycker på axlarna. Men det tar inte slut där. Hon säger: ”men finns det ingen kille här du skulle kunna tänka dig då?” Jag blir ganska ställd men säger ”Nja, jag är ju lesbisk…”
Asså chocken i hennes ögon. Hon svarar: ”Men gud förlåt, jag visste inte! Vi kan åka nu om du vill”. Så jag skjutsar hem henne en timme bort. När vi kommer in till stan ber hon mig hämta upp hennes kompis. Men det visar sig vara en kille, hennes kk! Så, jag släppte av henne och hennes kk runt 03 och sen var det bara att köra 40 minuter hem igen. “

“Min senaste dejt tillbringade jag en helg med och allt var bra innan hon blev hon off. Det visade sig att hon hade varit och spelat in Bonde söker fru”

“Jag dumpade en tjej efter ett par månaders dejting då hon hade, I quote: “Hittat en bicurious tjej med sjukt bra tuttar”.

“Hon hade åkt tre timmar till mig. 15 minuter in i dejten berättar hon att hon nyligen dumpat sin tjej genom ett sms”

“Vi skulle träffas på en glass, men istället fick jag följa med henne på alla hennes ärenden. Det var posten, ostaffär och hämta hunden hos hennes ex. Det var första och sista dejten”

“Efter en stund berättar min dejt att hon är gravid. Resten av dejten fungerade jag mer som en mödrarvårdscentralsterapeut. Jag peppade henne då att våga föda barn. Vi sågs aldrig mer eftersom det inte var så attraktivt att prata om förlossning på första dejten”

“En dejt insisterade på att sova över hos mig eftersom hon skulle till tandläkaren nästa dag och det var närmare från mig. Hon behövde också sova ut eftersom hon hade över åtta hål att laga och en lång dag framför sig. Jag behöver inte tillägga att det inte blev någon puss den kvällen…”